We leveren panelen in alle soorten en maten.

We hebben de sandwichpanelen op onze website in twee verschillende categorieën geplaatst. Op deze manieren kunt u makkelijk de juiste sandwichpanelen vinden.

Zoekt u iets specifieks

Dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of met een E-mail.

Gevelpanelen

Er zijn veel soorten types gevelpanelen. We hebben de belangrijkste voor u hier neergezet. De meest verkochte panelen zijn PIR-panelen, maar natuurlijk verkopen we ook Steenwol panelen.

Blinde Panelen

Bij de blinde (onzichtbare) bevestiging zijn er geen schroeven zichtbaar in beeld. Hierdoor creëert u een strakke, rustig ogende gevel of wand van sandwichpanelen.

 brandwerende Panelen

Voor brandwerende panelen kunt u kiezen uit PIR of  Steenwol.
Maar de Steenwol panelen zijn het langs brandwerend.

Zichtbare Panelen

De zichtbare sandwichpanelen zijn in veel verschillende diktes verkrijgbaar, waarbij de schroeven zichtbaar in beeld zijn.

FM panelen

Met de FM sandwichpanelen heeft u een gecertificeerd FM Approved paneel. Ook in Nederland wordt veel waarde gehecht aan dit keurmerk door gebouweigenaren, vastgoed ontwikkelaars, architecten, etc.

Dakpanelen

Er zijn veel type Dakpanelen. We hebben de belangrijkste voor u hier neergezet. Het grootste verschil in het dakpaneel is de profilering die het paneel heeft.

Dakpan Profilering

Onze dakpanprofiel zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, coatings en diktes. Met deze sandwich panelen lijkt het alsof u een dakpan dak heeft.

Trapezium Profiliring

Dakpanelen met trapezium profilering is de standaard optie in geïsoleerde dakpanelen.

Golf Profilering

Dakpanelen met golfprofilering hebben een betere isolatiewaarden dan de trapezium platen. En door de golfprofilering heeft het een vertrouwelijke uistraling.

ECO panelen

Het speciale aan een ECO-paneel is dat er een aluminiumfolie aan de binnenzijde zit. Het folie is bestand tegen ammoniakdampen en is dus heel geschikt voor agrarische omgevingen.