81, Nieuw Oranjekanaal, Hoek Van Holland
De Voordelen knikdak
● Constante temperatuur
● Geen condens schade (omdat de WNL goot en paneel doorlopen boven de kasgoot)
● Geen schade door glas aan mens, interieur, materiaal etc. onder het dak
● Geen waterschade omdat het gehele dak als goot fungeert
● Makkelijk beloopbaar en te gebruiken voor doorvoeren t.b.v. ketelhuis etc.
● Gemakkelijk toe te passen als renovatie op uw bestaande kas of bedrijfsruimte (bijvoorbeeld om uw asbest dak te verwijderen en als vervanger toe te passen)
● Zeer geschikt om er zonnepanelen op te monteren
f f
Opties WNL systeem
● 40 mm lichtstraten, opaal, met WNL roeden systeem (goot/nok/goot) of (goot/nok)
● Halve kappen licht panelen, gecombineerd met halve kap sandwichpanelen (naast gewas)
● Lucht- en/of lichtstraten, 40 mm in elke afmeting (standaard B1150 x L1250) met tandheugel, schommel, enkele motor of rail mechaniek
● Doorlopende enkele- of dubbele nok luchting
● Ontluchting en beluchting kappen , WKK doorvoeren

knikdak systeem

Het knikdak systeem is niet meer weg te denken uit de moderne tuinbouw. Een bedrijfsruimte realiseer je nu gemakkelijk door het glas te vervangen voor een WNL knikdak systeem. Met verschillende diktes van 40 mm t/m 200 mm is er ruime keus en voor ieder wat wils. Het WNL aluminium goot systeem is uniek en passend op elk type kassenbouw goot, zowel staal als aluminium en het WNL gootdeksel is de eerste én enige met ballonrubber afdichting.

Naast de machinaal gezaagde- en geknikte dakplaten, hebben we ook een exportsysteem (een aluminium nok i.p.v. zagen en knikken), dit is gemakkelijker te monteren door lokale monteurs en past tot een bepaalde lengte overdwars in een zeecontainer.

Door dit WNL dak toe te passen creëer je een constantere temperatuur in je bedrijfsruimte, zomers niet te warm en s ’winters niet te koud.

Dat het dak een mooi product is en bijna overal toepasbaar, blijkt uit het feit dat het WNL dak op alle continenten in de wereld is toegepast, van de extreme kou in Rusland en Oekraïne tot de warme temperaturen in Australië, Arizona en Tanzania.

Bent u geïnteresseerd in ons WNL systeem? Stuur ons een mailtje of vraag om informatie over het WNL knikdak systeem bij uw kassenbouwer of kassenonderhoudsbedrijf.

Speciale Sandwich paneel