We leveren Platen in alle soorten en maten.

We hebben de Damwand Platen op onze website in twee verschillende categorieën geplaatst. Op deze manieren kunt u makkelijk de juiste Damwand vinden.

Zoekt u iets specifieks

Dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of met een E-mail.

Dakplaten

Er zijn veel type Dakplaten. We hebben de belangrijkste voor u hier neergezet. Het grootste verschil in de dakplaten zijn de profilering die het paneel heeft.

Dakpan Profilering

Onze dakpanprofiel zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, coatings en diktes. Met deze sandwich panelen lijkt het alsof u een dakpan dak heeft.

Trapezium Profilering

Dakplaten met trapezium profilering is de standaard optie in dakplaten samen met de golfplaten

Kouddakplaten

Werkt u aan een toepassing waarvoor warmte-isolatie niet vereist is, dan heeft WNL ook de juiste kouddakplaat voor u. Deze zijn bedoeld om op schuine of ronde daken te monteren.

Warmdakplaten

De term ‘warm’ in ons grote assortiment verwijst naar de functie van de profielen als dragende platen voor geïsoleerde daken. Ze zijn in tal van uitvoeringen en in tal lengtes verkrijgbaar, tot maximaal 23 meter voor snel en veilig werken.

Golfplaten

zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen en de grote variatie in kleuren en coatings maakt de stalen golfplaten een populaire keuze voor industriële bouw, kantoren en woningen. Het wordt vaak horizontaal toegepast, maar verticaal is natuurlijk ook mogelijk.

Gevelplaten

Er zijn veel soorten types gevelplaten. We hebben de belangrijkste voor u hier neergezet.

Binnendozen

Werken met binnendozen bij de constructie van een gebouw heeft veel voordelen. De meest toegepaste typen zijn:  B140/600,  B110/600 en de  B90/500. Daarnaast zijn er nog vele andere typen verkrijgbaar.

Trapezium / Golfplaten

Zijn ook te gebruiken als een gevelplaten. door ze bijv. te draaien.

Speciale Profilering

De speciale profielen geven gevels een esthetische aantrekkingskracht.